Hebt u een bijenvolk te koop? Of verkoopt u imkermateriaal, bijenkasten, slingers, rijpers, honing, bijenwas,… dan kan u dat hier aanbieden.

En ook als je bijenvolken of bijenproducten zoekt, dan kan je dat hier aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier op de contact pagina, of stuur een email naar info@bijen-avi.be. Aarzel niet om foto’s mee te sturen van de goederen die u te koop aanbiedt. 6 weken later wordt het zoekertje automatisch verwijderd.

 

Te koop gevraagd / gezocht

Oproep: Ik zoek tweedehands imkerpakken en handschoenen, liefst gratis uiteraard.

Ze zullen dienen om een imkerproject te starten binnen de instelling van bijzondere jeugdzorg, vzw LIA – De Morgenster, te Sombeke – Waasmunster.

Ze willen binnen hun werking bijen houden met als therapeutische invalshoek dat bijen op zich niet kunnen overleven en de kolonie nodig hebben om te leven.  Binnen deze kolonie hebben de bijen ook elk hun taak.  Meestal denken de jongeren die binnen de jeugdzorg vallen dat ze de wereld niet nodig hebben en geen verplichtingen hebben naar de maatschappij.  De bijenkolonie kan een spiegel zijn. Ook om met bijen te werken moet men basisattitudes hebben : rustig werken, observeren, vooruit zien…   Om met deze jongeren te starten, zijn we nog opzoek naar een 4-tal pakken en handschoenen, maten L en M.  Er kan best met Jan contact opgenomen worden of met Lieve : janbuyl@hotmail.com, 09/3488439, 0474/818726.

 

Ik zoek bijenvolken:  Ik ben mijn bijenstand aan het uitbreiden. Hiervoor zoek ik extra bijenvolken, ongeacht het ras. Hebt u een bijenvolk te koop? Geef me dan aub even een seintje op +32 497 54 43 93. Ik woon in Wijnegem.

 

Ik zoek plaats om bijenvolken te zetten:  Hebt u een mooie tuin of bedrijfsterrein waar ik bijen kan zetten, liefst in de omgeving van Antwerpen, geef me dan aub even een seintje op Lenaerts_Bart@telenet.be.

 

Te koop

Te koop: Nog geen bijenvolken/ imkermaterialen te koop aangeboden