Hebt u een bijenvolk te koop? Of verkoopt u imkermateriaal, bijenkasten, slingers, rijpers, honing, bijenwas,… dan kan u dat hier aanbieden.

En ook als je bijenvolken of bijenproducten zoekt, dan kan je dat hier aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier op de contact pagina, of stuur een email naar info@bijen-avi.be. Aarzel niet om foto’s mee te sturen van de goederen die u te koop aanbiedt. 6 weken later wordt het zoekertje automatisch verwijderd.

 

Te koop gevraagd / gezocht

Oproep: Ik zoek tweedehands imkerpakken en handschoenen, liefst gratis uiteraard.

Ze zullen dienen om een imkerproject te starten binnen de instelling van bijzondere jeugdzorg, vzw LIA – De Morgenster, te Sombeke – Waasmunster.

Ze willen binnen hun werking bijen houden met als therapeutische invalshoek dat bijen op zich niet kunnen overleven en de kolonie nodig hebben om te leven.  Binnen deze kolonie hebben de bijen ook elk hun taak.  Meestal denken de jongeren die binnen de jeugdzorg vallen dat ze de wereld niet nodig hebben en geen verplichtingen hebben naar de maatschappij.  De bijenkolonie kan een spiegel zijn. Ook om met bijen te werken moet men basisattitudes hebben : rustig werken, observeren, vooruit zien…   Om met deze jongeren te starten, zijn we nog opzoek naar een 4-tal pakken en handschoenen, maten L en M.  Er kan best met Jan contact opgenomen worden of met Lieve : janbuyl@hotmail.com, 09/3488439, 0474/818726.

 

Te koop

Te koop  VERKOCHT:

Ik ben met mijn hobby gestopt. Ik wens mijn materiaal te verkopen. Ik heb nog een recente honingslinger te koop voor 150 euro . Hij is slechts enkele jaren oud en in prima staat.  Mijn email adres guidopannemans@hotmail.com (woonachtig in Lier).  


Momenteel geen bijenvolken/ imkermaterialen te koop aangeboden