U bent hier...

De Vlaamse Imker

‘De Vlaamse Imker’ (DVI) is een vaktijdschrift dat zich in de eerste plaats richt tot de actieve imker, maar eveneens tot iedereen die op de een of andere manier bij het imkeren en/of de bijenteelt betrokken is of er belangstelling voor heeft.

Het tijdschrift verschijnt maandelijks. In de maanden januari/februari en in juni/juli wordt een dubbelnummer uitgegeven, zodat een volledige jaargang uit tien exemplaren bestaat. 

‘De Vlaamse Imker’ wordt uitgegeven door AVI vzw, maar kiest uitdrukkelijk voor een koepeloverschrijdende aanpak. Vandaar dat inhoudelijk de nadruk ligt op informatie die betrekking heeft op de theoretische en praktische kennis in verband met de bijenteelt, eerder dan op het eigenlijke verenigingsleven. Voor dit laatste verwijzen wij met plezier naar de publicaties van onze collega’s en van de plaatselijke imkerverenigingen. 

 

Praktische informatie

Redactieadres

Paul Beullens- Molenstraat 46 - 2970 Schilde
Tel. 03.383.57.67 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraken

Bijdragen en reacties op gepubliceerde artikels dienen ten minste zes weken voor de publicatiedatum op de redactie toekomen. Alle teksten blijven onder de verantwoordelijkheid van de auteurs. De reactie mag bijdragen inkorten en/of herschrijven. Zij is niet verantwoordelijk voor de inhoud van commerciële advertenties. Alle publicaties mogen verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door derden mits voorafgaandelijke toestemming van de redactie.

Publiciteit

Voor het inlassen van publicitaire boodschappen en de tarieven ter zake, dient contact opgenomen via het redactieadres. 

Website door Alexander Struelens